29
De
Mit vigyünk magunkkal egy megbeszélésre?
29.12.2017 01:05

És mi legyen benne? Először is egy jó toll és egy jó jegyzettömb. Bizonyára sokan megfigyelték, hogy ez bizonynéha  kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen több eszközre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egy helyen elférjen minden. A jó konferencia mappa titka a számos tároló rekesz. A hatékonyságot tovább javíthatjuk oldaljelölőkkel. Fontos lehet, hogy ha bővül az anyag - vagy éppen fogynak a prospektusaink - a mappa ezt le tudja követni és ne nyújtson olyan látványt, mint ami több éve használatban van. Anyaga rendkívül tartós és környezetbarát habosított polipropilén.

Ha már konferencián vagyunk üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegynek és CD-nek, kéznél van a vállalat brosúrája esetleg digitális anyaga. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is átadhatjuk vállalkozásunk prospektusát. Rendszerint mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a sok zseb. Építészeknek, grafikusoknak, fejlesztőknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.
Gyakran szükség van gémkapocsra, celluxra, mini tűzőgépre, binder csipeszre, számológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár egy mini irodát is berendezhetünk. A konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs a közelünkben jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a merev borítás ezt is helyettesítheti. És nem utolsó sorban az is előny, ha megfelelően zárható és szállításkor nem hullanak ki belőle a papírok.

Konferencia mappa
Postázó gumi

Comments


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!