01
Ma
Postázó gumi
01.05.2018 18:33

A postázó gumi gyűrű a gumifa nedvéből a latexből készül vulkanizálással. A begyűjtött latex tisztasága és minősége nagyban meghatározza a postai gumi gyűrű tulajdonságát. Mint minden ipari csomagolóanyagnál lényeges az ár. Nincs ez másként a postás gumi gyűrű esetében sem. Egyáltalán nem mindegy, hogy a postai gumigyűrű darabja, vagy épp kilógrammja mennyibe kerül. Azok a vállalkozások, akik nap, mint nap, több ezer árucikket becsomagolnak, tisztában vannak a latex gumi gyűrű árakkal.

A minőség rovására mindenféle adalékanyagot adnak a latexhez, hogy a postázó gumi gyűrű árát csökkentsék.

Minél olcsóbb lesz a postai gumigyűrű annál gyengébb lesz a minősége is. A postázó gumi gyűrűk ára egyenes arányban van a minőségével. Így akár az árát látva is megbecsülhetjük a minőségét. A színes gumi minden esetben tartalmaz töltőanyagot, latex tartalma 70-75%.

A postai gumigyűrű a természetes anyagokból készül. A gyártás után a postázó gumi tulajdonságai általában csak romlanak. Ez a postázó gumi gyűrű természetes öregedése. A napfény és a magas ózon tartalom meg a magas hőmérséklet elősegíti a postázó gumi gyűrű öregedését. Ennek következménye, hogy a postázó gumi elnyálkásodik és elveszti rugalmasságát. Ezért igyekezzünk, hogy a lehető legfrissebb postázó gumi gyűrűt vásároljunk.

Számtalan probléma oldódott meg a latex gumi feltalálása után. 1845-ben Stephen Perry nyújtott be először szabadalmat a gumigyűrű gyártására. A vastag ragasztószalag, a karton doboz és a csomagoló tasak mellett a gumigyűrű kiemelt helyet foglal el a csomagolási megoldások között. A gumi gyűrűt általában több termék ideiglenes összefogására használjuk. A postai gumigyűrű ára kilogrammban van meghatározva, de felhasználáskor a darabszám a fontos. A jó minőségű postázó gumi gyűrűt onnan lehet felismerni, hogy azonos súlyban több gumigyűrű van, mint az összehasonlítási alap. A legnagyobb postás gumigyűrű gyártók Malajzia, Indonézia és Thaiföld.

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!